MENU
SLUITEN

Werken voor Krosto Office: wat mag je verwachten?

We merken dat veel werkzoekenden het werken voor een detacheerder spannend vinden. En dat begrijpen we want het landschap wordt gekleurd door allerlei soorten bureaus die er allemaal verschillende werkwijze op nahouden. En daarom vertellen we je graag wat je mag verwachten als je voor Krosto Office gaat werken.

Detavast-constructie

Eerste willen we je wat vertellen over de detavast-constructie waarmee we over het algemeen altijd mee werken. Detavast betekent dat we je voor een vooraf bepaalde periode detacheren bij één van onze klanten. Zie dit als een verlengde proefperiode: een periode waarin je mag ontdekken of de werkgever waar je voor aan de slag gaat bij je past. Deze periode duurt vaak een jaar maar kan natuurlijk ook korter of langer duren.

Tijdens deze periode ben je dus bij ons in dienst. Wij betalen je salaris en zijn verantwoordelijk voor jouw welzijn. En eerlijk is eerlijk: dat vinden we best fijn, want we vinden het veel leuker om bij jouw ontwikkeling betrokken te blijven.

Ook wel goed om te vermelden: zolang je bij ons in dienst bent, hoef je je ook geen zorgen te maken over zaken als pensioenopbouw en ziektekosten. Daar zorgen wij voor.
Zodra deze vooraf afgesproken periode eindigt (en wanneer je er natuurlijk zelf happy bent), word je arbeidscontract overgenomen door je nieuwe werkgever: de plek waar je al die tijd aan de slag was.

Werving en selectie

In voorkomende gevallen spreken we met opdrachtgevers een werving en selectie-overeenkomst af. Werving en selectie houdt in dat we voor onze opdrachtgever kandidaten werven en die, bij geschiktheid, direct worden overgenomen door de opdrachtgever in kwestie. Dit houdt dus in dat je niet eerst bij ons in dienst komt. Werving en selectie heeft voor- en nadelen. Jouw voordeel is dat je direct in dienst komt bij een werkgever. Ons nadeel is dat we je niet eerst een jaar goed kunnen leren kennen

Werkwijze

Het begint met jouw sollicitatie op één van onze office vacatures. Die komt direct bij ons binnen waardoor we je al snel benaderen voor een goed gesprek. Eerst telefonisch en als er een klik is natuurlijk persoonlijk.
Tijdens deze gesprekken willen we veel van je weten: wie je bent, waar je vandaan komt en waarom je op de betreffende vacature solliciteerde. Maar ook wat je ambities zijn, wat je wil leren en wat je over vijf jaar bereikt wil hebben. Al die informatie matchen we aan de wensen van de opdrachtgever en daar rolt de allereerste kennismaking uit.

Voordat je op gesprek gaat, zorgen we ervoor dat alles in orde is. Je weet waar je moet zijn, met wie je het gesprek hebt en natuurlijk hoe laat je er moet zijn. We bereiden je goed voor op je sollicitatiegesprek zodat je weet wat je kan verwachten. We geven je waardevolle sollicitatietips zodat de kans op succes zo groot mogelijk wordt.

Wat er daarna gebeurt is natuurlijk afhankelijk van het eerste sollicitatiegesprek. Soms kiezen bedrijven voor een tweede gesprek en een meeloopdag. In andere gevallen gaat het snel en wordt de deal daar gesloten.

Begeleiding

Als je bij ons op de loonlijst staat maar voor ons werkt bij één van onze opdrachtgevers, heeft dat meerdere voordelen. Je mag bijvoorbeeld deelnemen aan onze Krosto events, kennissessies en andere toffe bijeenkomsten. Daarnaast blijven we je begeleiden want we zijn oprecht betrokken bij je ontwikkeling. Of dat nu op zakelijk vlak is of op het gebied van persoonlijke ontwikkeling: wij zijn er voor je. Heb je bijvoorbeeld een cursus die je wil volgen waarmee je je eigen waarde én die van je werkgever vergroot? Geen probleem, regelen we. Heb je elke maand een stukje persoonlijke coaching nodig omdat je bijvoorbeeld wil weten hoe je jouw carrière het beste in kaart kan brengen? Leuk, doen we!

Werken voor Krosto Office is dus niet ‘zomaar’ werken voor het eerste de beste uitzendbureau of detacheerder. En omdat we begrijpen dat dat precies is wat de eerste de beste uitzender zou zeggen, willen we je liever overtuigen door het zo concreet mogelijk voor je te maken. En dat doen we het liefst hoogstpersoonlijk.

Meer weten?

Wil je meer weten wat werken voor /via Krosto Office betekent? Of wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Laat het ons weten, we leren je graag kennen.
 

Auteur

Bart Balm

Publicatiedatum

4-12-2020 11:11

Delen