MENU
SLUITEN

Krosto Office, aangenaam

Wij zijn Krosto Office, specialisten in het bemiddelen en ontwikkelen van office personeel zoals HR-medewerkers, administratief medewerkers en (directie)secretaresses. Maar we zijn meer dan de zoveelste bemiddelaar. Veel meer. En waarom kandidaten en opdrachtgevers voor ons moeten kiezen, daar vertellen we je graag over. Het liefst hoogstpersoonlijk maar we beginnen met deze intro. 

Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk. Méér dan belangrijk zelfs. En niet alleen voor onszelf, ook voor onze toppers. Daarom steken we bewust veel tijd in bijvoorbeeld karaktertests en coaching. Want zodra we iemands wensen en carrièrepad kunnen mappen, creëren we een gemotiveerde en bovendien loyale medewerker. Carrièrecrafting noemen we dat. Want als je weet wat je doel is en precies weet hoe je daar moet komen, ben je gemotiveerder dan ooit.

Kennisdeling

Daarnaast stimuleren we kennisdeling onder onze kandidaten. We organiseren masterminds en netwerkbijeenkomsten waarin bijvoorbeeld accountmanagers en commercieel medewerkers die via ons werken, tips kunnen uitwisselen, hun netwerk kunnen verbreden en daarmee skills ontwikkelen die ontzettend waardevol zijn in hun beroep. En voor bijvoorbeeld administratief medewerkers organiseren we jaarlijkse bijeenkomsten om, bijvoorbeeld, hun BTW-kennis bij te spijkeren; kennis die ze in hun dagelijkse werk goed kunnen gebruiken.

Podcast

Als laatste een stukje promotie. Want we zijn betrokken bij de ontwikkeling van onze mensen en we vinden het belangrijk dat we onderwerpen blijven bespreken die ze boeit. Dat doen we in de vorm van een podcast: een periodieke publicaties waarin we allerlei interessante dingen bespreken: van carrièrecrafting tot BTW-aangifte en van de perfecte (office) baan tot sollicitatietips.

Meer weten over Krosto Office?

Kortom, Krosto Office doet meer dan het simpelweg bemiddelen van gekwalificeerd office personeel. We zijn betrokken bij hun toekomst en willen er graag onderdeel van zijn. Net als bij die van jou.
Ben je nieuwsgierig geworden naar meer? Wil je weten wie we zijn en wat we voor jou kunnen betekenen? Laat het ons weten, dan gaan we voor je aan de slag.

Auteur

Bart Balm

Publicatiedatum

27-11-2020 9:46

Delen